Rådgivning om boliglån

Boliglån er oftest en stor investering og der kan være mange penge at spare hvis man ser sig lidt om. Rådgivning om boliglån, kan man få flere steder, fx tilbyder bankerne gratis rådgivning om valg af lån. Men man skal være bevidst om, at banken primært har for øje at tilbyde de lån de selv har på hylderne. Derudover sidder de færreste bankansatte med bolig- og realkreditlån til daglig og har derfor mindre kendskab end fx en specialist.

Hvorfor bruge en uvildig boliglånsrådgiver?

Ved at hyre en uvildig boliglånsrådgiver, vil du kunne få specialiseret rådgivning der omhandler alle banker og kreditforeninger - du har med andre ord langt bedre mulighed for at få det bedste og billigste boliglån. Ved at bruge en uafhængig boliglånsrådgiver til rådgivning om boliglån, vil du kunne få de bedste tilbud i markedet, da de er specialiserede inden for boliglån. Skal du selv ud og afsøge markedet er det en stor og meget tidskrævende opgave, samtidig med at det kan være svært at sammenligne tilbuddene.

Hvad koster en boliglånsrådgiver?

En uvildig boliglånsrådgiver der beskæftiger sig med realkredit og boliglån, kan være en god investering. Typisk koster det ca. 1.500 kr. i timen, eller mellem 5.000 og 10.000 kr. i fast pris. Det kan anbefales at tage et fastpristilbud, så man er sikker på hvad man skal betale fra starten af. Selvom det koster penge at få rådgivning, kan man være sikker på at rådgivningen bliver udført af en der er specialist i lige præcis boliglån, og som kun har interesse i at hjælpe dig. Ved at bruge en boliglånsrådgiver kan der hurtigt være sparet flere hundrede tusind på fx at undgå de værste fælder fra bankerne.

Find en boliglånsrådgiver

Så har du et boliglån eller skal du til at optage et boliglån, er det godt råd at du rådfører dig med en uvildig rådgiver. Som skrevet tidligere er det at anvende en boliglånsrådgiver oftest en rigtig god investering, da de kender markedet og ved hvordan man forhandler med banker, sparekasser og realkreditfirmaerne. Og de fleste boliglånsrådgivere skal kun have betaling hvis de rent faktisk hjælper dig med at opnå en besparelse.

Det er selvfølgelig ikke alle boliglånsrådgivere der er lige gode og det er værd lige at undersøge dem lidt inden man vælger en. For eksempel kan man se på om de er godkendt af Finanstilsynet, om de har gode anmeldelser på fx TrustPilot osv.

Her på Laaneberegner.dk anbefaler vi at du undersøger markedet for rådgivning om boliglån nøje. Der er mange muligheder og med en tur på Google kan du rimelig let afsøge markedet.

Saml dine lån og spar penge!

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån og det kan give dig en stor månedlig besparelse. Få et tilbud på at samle dine lån >>

Få dit boliglån uden om banken

Vidste du, at der er mulighed for at låne penge til din bolig uden om banken? Hvis banken har sagt nej, fordi du fx er førstegangskøber eller selvstændig. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos UdenomBanken.
(Du får svar inden for 24 timer).

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

MyBanker guider dig i realkreditjunglen. Se om du betaler for meget >>

Forbrugslån?

Se Forbrugslån her >>