Boliglån uden om banken

Det kan være muligt at få et boliglån selvom banken har sagt nej. Hører du til en af dem som mener at banken er for besværlig og for afvisende, så er der nu muligheder. Da bankerne er underlagt mange forskellige regler, stilles der ofte strenge krav om en stabil indtægt, et højt rådighedsbeløb, og at boligen kan sælges hurtigt. Dette gør at mange, især folk der bor i provinsen, selvstændige og nystartede familier kan løbe ind i problemer med at få et realkreditlån.

Den billigste måde at låne på er gennem realkreditinstituttet, og derfor bør boliglån uden om banken stå som et alternativ til dette.

Lån til køb af bolig
Har du behov for et lån til at købe en bolig skal du normalt lægge mindst 5% af købesummen i egen udbetaling. Egen udbetaling betyder de penge du selv skal have ´op af lommen´ i forbindelse med købet . Det vil sige, at koster ejendommen 500.000 kr., skal du/I lægge mindst 25.000 kr. I enkelte tilfælde er det dog også muligt at have en mindre udbetaling.

Lån i nuværende bolig
Har du behov for at låne til renovering af din bolig, til omlægning af gæld, eller til andet, og har du en friværdi, så er der også mulighed for at låne uden om banken. For at kunne låne til boligen, skal boligens værdi være højere end den eksisterende gæld der er i boligen. Har boligen en værdi på 2.000.000 kr., og er gæld for 500.000 kr., så vil din friværdi være 1.500.000 kr. Når du låner uden om banken, kan du typisk låne op til 95% af boligens værdi.

Hvad koster det at låne uden om banken?
At indhente et tilbud kan være gratis. F.eks. hvis du låner gennem UdenomBankens. UdenomBanken tilbyder desuden en prisgaranti, så du er sikker på at du får det billigste lån når du låner uden om banken og du får svar på din ansøgning inden for 24 timer!


Saml dine lån og spar penge!

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån og det kan give dig en stor månedlig besparelse. Få et tilbud på at samle dine lån >>

Få dit boliglån uden om banken

Vidste du, at der er mulighed for at låne penge til din bolig uden om banken? Hvis banken har sagt nej, fordi du fx er førstegangskøber eller selvstændig. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos UdenomBanken.
(Du får svar inden for 24 timer).

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

MyBanker guider dig i realkreditjunglen. Se om du betaler for meget >>

Forbrugslån?

Se Forbrugslån her >>