Lån 50.000 kr.

Hvis du har brug for at låne 50.000 kroner, er her en liste over låneudbydere i Danmark.

Hos de fleste kan du sende en ansøgning online med NemID og få svar hurtigt. Hvis du bliver godkendt og accepterer lånetilbudet, får du hurtigt udbetalt pengene til din konto.

Kig listen igennem og find den låneudbyder, der passer dig bedst. Læs altid deres vilkår igennem og kontakt dem hvis nødvendigt. Du kan se et hurtigt overblik over de krav, de stiller til dig som kunde. Det kan fx være, at du skal kunne dokumentere din indtægt. Hos nogle skal du være fyldt 20 år, mens det i andre tilfælde er nok at være fyldt 18 år og dermed være økonomisk og juridisk myndig.

Når du har fundet din favorit, klikker du på knappen i højre side. Du kan ansøge direkte og få svar i løbet af kort tid. Det er let at ansøge online, men der er ingen garanti for, at du kan få et lån. Det kommer an på din kreditværdighed, som bliver beregnet på baggrund af din likviditet, indkomst, alder mm.

LåneudbyderMaks. lånebeløbKrav til digAnsøg
BankNorwegian logo
- Lån penge til dét du ønsker
Lån op til
400.000 kr.
- Oprettelsesgebyr 0 kr.
Alder: minimum 23 år.
Ikke registreret i fx RKI.
Bo i Danmark + Fast arbejde.
ANSØG HER
Facit Bank logo
- Lån uden sikkerhed
Lån op til
300.000 kr.
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i fx RKI.
ANSØG HER
Ferratum logo
- lån nemt, hurtigt og sikkert
Lån op til
50.000 kr.
- få pengene samme dag!
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i fx RKI.
Skal kreditvurderes.
ANSØG HER
L'EASY Kontantlån logo
Dit lån - dine muligheder.
Lån op til
150.000 kr.
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i RKI.
Kan dokumentere din indtægt.
ANSØG HER
D:E:R logo
– Din vej til mere frihed.
Lån op til
100.000 kr.
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i fx RKI.
Kan dokumentere din indtægt.
ANSØG HER
PayMark Finans logo
- Hvad kan vi gøre for dig?
Lån op til
150.000 kr.
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i fx RKI.
Skal kreditvurderes.
ANSØG HER
L'EASY Minilån logo
- Lån 50.000 til det, du drømmer om...!
Lån op til
100.000 kr.
Alder: minimum 21 år.
Ikke registreret i fx RKI.
Kan dokumentere din indtægt.
ANSØG HER
Find det bedste sted at låne penge

Det er nemt og hurtigt at låne 50.000 kr., og vi kan hjælpe dig med at finde det billigste lån og det bedste sted at låne penge. Uanset om du mangler penge til din bolig, sommerhus, ny bil eller noget helt andet, er der mange udbydere af kviklån og forbrugslån.

Sammenlign altid lånetilbud

Inden du skriver under på et lånedokument, bør du sammenligne ÅOP (Årlig Omkostning i Procent), rentesatser, gebyrer og stiftelsesomkostninger. Der er stor forskel på, hvad du skal betale for dit lån, og det har stor betydning for din privatøkonomi.

Brug vores låneberegner til at sammenligne prisen på lånet.

Hvad koster det at låne 50.000 kr.?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at låne 50.000 kr. De forskellige banker og låneudbydere har forskellige rentesatser og gebyrer, og der er forskel på, om du skal bruge en kassekredit, eller om du ønsker at tage et kviklån. Et større lånebeløb med en høj rente kan hurtigt blive dyrt, men hvis det skal betales tibage over mange år, kan det godt være den bedste mulighed. Det er lettest at sammenligne, hvis der er samme løbetid. Kig gerne på lånets ÅOP, og brug vores låneberegner til at vælge det billigste og mest attraktive tilbud.

Lån 50.000 trods RKI?

Hos stort set alle banker og låneudbydere er svaret desværre negativt. Det er så godt som umuligt at låne 50000 trods RKI. Når du er registreret som dårlig betaler i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitor Registret, er der meget få, der vil låne dig penge. Banken kan nemlig ikke få sikkerhed for, at du kan betale pengene tilbage.

At være registreret i RKI gør det meget svært og faktisk stort set umuligt at optage lån. Finder du alligevel et lånetilbud, er renter og gebyrer typisk så høje, at du risikerer at ende i en gældsfælde. Som RKI-registreret er den bedste løsning ofte at forsøge at lave en aftale med dine kreditorer. Med fornuftige afbetalingsordninger kan du måske få betalt noget af din gæld af eller søge gældssanering, så du på sigt kan komme ud af RKI.

Som alternativ til ovenstående lån, kan det anbefales at se på lån til specifikke ting, så som bil eller bolig. Her kan du sammenligne lån af forskellige typer:

Lån 50.000 kr


Saml dine lån og spar penge!

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån og det kan give dig en stor månedlig besparelse. Få et tilbud på at samle dine lån >>

Få dit boliglån uden om banken

Vidste du, at der er mulighed for at låne penge til din bolig uden om banken? Hvis banken har sagt nej, fordi du fx er førstegangskøber eller selvstændig. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos UdenomBanken.
(Du får svar inden for 24 timer).

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

MyBanker guider dig i realkreditjunglen. Se om du betaler for meget >>

Forbrugslån?

Se Forbrugslån her >>