Mikrolån


Her kan du finde det mikrolån der passer netop dig og dine behov.

Hvad er mikrolån Mikrolån kan groft sagt deles op i to:

Mikrolån i Danmark

Der er mange muligheder for mikrolån i Danmark Mangler et mindre beløb til køb af fx ny mobiltelefon eller lignende, er mikrolån en mulighed. Mange mikrolån er dog dyre i rente, så du skal tænke dig om før du laver et mikrolån.

Læs mere om: Mikrolån i Danmark.

Mikrolån i ulande

I ulande har mikrolån et humanitært formål. Ideen er at man låner relativt små beløb ud til fattige mennesker. For fattige i et uland kan det være en stor hjælp med mikrolån, da de så kan starte en mindre forretning eller lignende. På den måde kan de skabe sig en levevej og forsørge deres familie og du kan få afkast af din investering. Typisk vil du kunne få en rente på omkring 10%.

Vil du lave et mikrolån til folk i ulande, skal du gå igennem en af de store organisationer der formidler mikrolån. På den måde vil du støtte en bæredygtig udvikling af ulandende.
Læs mere om mikrolån i ulande her.

På Mikrolaan.dk kan du læse meget mere om mikrolån. Både dem du selv kan låne og hvis du ønsker at låne penge ud.Få dit boliglån uden om banken

Vidste du at der er mulighed for at låne penge til din bolig uden om banken? Hvis banken har sagt nej fordi du fx er førstegangskøber eller selvstændig. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos UdenomBanken.
(du får svar inden for 24 timer)

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

MyBanker guider dig i realkreditjunglen. Se her hvilket realkreditinstitut der er billigst >>

Forbrugslån?

Se Forbrugslån her >>

Låne penge - Rentesatser - Om Laaneberegner.dk - Sitemap - Laaneberegner.dk - Copyright 2007-2018