Låne penge!


Det at låne penge er nødvendigt for næsten alle. Hvis ikke man kan låne penge er det for mange svært at få drømmen om et hus eller en bil opfyldt.

Der er masser af steder at låne penge, både på internettet og i traditionelle banker eller i fx større forretningskæder som Elgiganten, Fona osv. Når du skal låne penge laves der typisk en kreditvurdering, dvs. dem der skal låne dig pengene tjekker op på din nuværende økonomiske situation for at vurdere om de mener at du kan betale de lånte penge tilbage. På den måde forsøger de at sikre at de lånte penge kan betales tilbage.Når man vil låne penge skal man være meget opmærksom på prisen man skal betale for at låne pengene. For at beregne hvor meget det koster at påtage et lån kigger man typisk på hvor stor en rente man skal betale. Her på siden kan du beregne hvor meget det koster dig at optage et lån – prøv vores låneberegner. Er du på udkig efter et boliglån, vil det være klogt at se på mulighederne for at bruge en uvildig boliglånsrådgiver, da der kan være mange penge at spare.

Der er mange forskellige typer af lån, det kommer an på hvad man skal låne penge til. Det kan være huslån, billån, lån til en fest som fx konfirmation eller bryllup, lån til nyt tv, lån til en ferierejse, dæk og fælge til bilen osv. osv. Typisk er det dyrere at låne penge til noget som man ikke kan stille sikkerhed i. Fx kan man ikke stille sikkerhed i en ferierejse og derfor vil lån til en ferierejse kaldes et forbrugslån. Disse lån er ofte dyre i rente.Som udgangspunkt skal man se sig godt for, når man vil låne penge - snak med professionelle som fx ens bank, kreditforening eller en uvildig lånerådgiver.

Beregn dit lån her

Saml dine lån og spar penge!

Med et samlelån kan du samle alle dine lån i ét lån og det kan give dig en stor månedlig besparelse. Få et tilbud på at samle dine lån >>

Få dit boliglån uden om banken

Vidste du, at der er mulighed for at låne penge til din bolig uden om banken? Hvis banken har sagt nej, fordi du fx er førstegangskøber eller selvstændig. Få et gratis og uforpligtende tilbud hos UdenomBanken.
(Du får svar inden for 24 timer).

Betaler du for meget for dit realkreditlån?

MyBanker guider dig i realkreditjunglen. Se om du betaler for meget >>

Forbrugslån?

Se Forbrugslån her >>